CharlinemeetsFinland.reismee.nl

Uitstapje

Halloooo!

Vandaag stond er niet veel op het programma, dus UITSLAPEN! Om 9u30 ben ik toch uit mijn bed gestapt.
Om 12u30 kregen we bezoek van de Keniaanse studente. Ze bracht nog een student mee uit Kenia, die hier al vijf jaar is!! We hebben samen gegeten. Het was gezellig! Ook al hadden we niet veel om aan te bieden: brood, kalkoenfilet, philadelphia en wat groenten. We hadden ook maar 2 messen en 2 glazen (+2 tassen), handig hoor! Broederlijk delen is de boodschap!

Na het middagmaal zijn we richting zwembad getrokken. Dit was weer een nieuwe ervaring voor ons. Lowie sloeg meteen aan het trainen, maar dat konden wij niet volgen

Wink
We hebben het dan ook snel opgegeven. Ann (uit Kenia) en ik hebben het 'warm bad' opgezocht waar we wat hebben gebabbeld, mijn engels zal er op verbeteren
Wink
De volgende stop in het zwembad: de jacuzzi, zalig! Dit was lekker ontspannend. Lowie heeft ons dan ook komen vergezellen, na een training van 1u30!!
We hebben nog wat zitten kletsen in de jacuzzi en zijn dan verder gegaan naar het 'hot bad', nog warmer dan the warm bad.. Lowie ging ook eens tonen dat hij een echte vent was en ging in het koude bad (8°C), dit heeft hij toch niet lang volgehouden
Laughing

Het was intussen al vijf uur en hebben we besloten om nog snel een sauna-sessie mee te nemen. Mijn eerste saunabezoek in mijn leven! Die deur ging open en de hitte sloeg mij in mijn gezicht, ik dacht dat mijn longen gingen vergaan! Ik heb het toch wel 10 minuten volgehouden, trots op mezelf :) Voor die finnen is dit pure ontspanning. Ik voelde mij ook wel goed als ik eruit kwam, en een mooit zacht huidje als gevolg!

Morgen zou Ann ons komen oppikken om naar de kerk te gaan. Blijkbaar kan je daar veel nieuwe mensen leren kennen, ben eens benieuwd!

Tot morgen!

tante vera en nonkel

Charline
Het is leuk om je reis mee te kunnen volgen geniet er met volle teugen van
Tante vera en Nonkel Jef