Nieuws :)
Hallo!!
Hier ben ik weer met meer nieuws!
Gisterenavond (6/03) zijn we richting zee getrokken. Want ze hadden blijkbaar op de radio gezegd dat we het noorderlicht gingen kunnen zien, dus de moeite waard om te proberen! Om 21u30 zijn we vertrokken met de auto, want we waren met 11 mensen. De meesten ook buitenlandse studenten. Ik heb me toch wel goed ingeduffeld want het was -10 graden. Toen we daar aankwamen stonden we allemaal in spanning te wachten om 'het groene licht' te zien. We hebben OP de zee gewandeld (sorry mama

Om 23u30 waren we weer thuis. Niets te vroeg want op 7/03 heb ik de morningshift (7u-15u), dus om 6u ging mijn wekker alweer! Ik stond op en keek op de thermometer: -18°, lekker koud weertje dus! Maar met mijn trui die oma heeft gebreid is dit geen enkel probleem

Alles begint al wat vlotter te lopen in het ziekenhuis, maar het is nog steeds wat wennen! Alleen de taal is nog wat moeilijk, want soms brabbelt de verpleegkundige iets in het Fins en sta ik daar voor choco! Vandaag heb ik mee gemogen naar de gipskamer om te helpen een gips te plaatsen, in het felroze dan nog!
Vanavond gaan we terug wandelen en hopelijk zie ik deze avond het noorderlicht! Want het zijn de laatste kansen om het licht te kunnen zien.. Fingers crossed!
Toedels :)
Lieselot: Dank je voor het mailtje, goed idee van het dagboek! Xx
Het is heel leuk je ervaringen en je belevenissen te kunnen meevolgen -18gr.bij de kachel krijg ik er al koud van groetjes van ons