Enkele dagjes later :)
Hallo! :)
10 maart vandaag, iets speciaals te beleven vandaag? Oja, juist, het is mama haar verjaardag! Om 5u kreeg ze dan ook al een berichtje op haar GSM. Want ik had morningshift op zaterdag. Ik denk dat het de eerste keer is dat ik niet bij mama haar verjaardag ben,d us volgend jaar zal dit extra gevierd worden!!
Op stage was het een moeilijke dag. Ik moest met een verpleegkundige samenwerken die echt geen Engels kon. Dus als ik iets vroeg kon ze niet antwoorden of moest ze even naar de computer lopen om het op te zoeken. Dit maakte het extra lastig. Het was wel niet druk op de dienst, er lagen maar 7 kindjes. Dit was wel niet zo leuk, ik heb liever dat ik heel de tijd kan bezig zijn. Maar we kunnen het natuurlijk de kinderen niet toewensen om ziek te worden! Er was wel een kindje die iets zei tegen mij, maar dat verstond ik natuurlijk niet. De verpleegkundige heeft dit dan vertaald voor mij: je doet hem denken aan de teletubies!! Ik weet niet hoe hij er bij kwam, hopelijk niet op basis van het uiterlijk..
Deze avond stond er iets leuks op het programma: kennis maken met het nachtleven in Kokkola in een discotheek. De avond hebben we gestart met lekkere pizza. Ester is bij ons komen eten, het was hier een gezellige boel! Daarna vertrokken richting 'Komia', zo heet de discotheek

Zondag 11 maart heb ik dan ook lekker uitgeslapen, want ik had geen stage vandaag. Het was een echte lazy sunday. Rustig wakker worden, ontbijten en douchen. Deze namiddag heb ik gewerkt aan mijn opdracht voor stage en aan de bachelorproef, want dit moet ook gebeuren! Vandaag was het de benefiet voor Erna en Robert, vond het jammer dat ik er niet bij kon zijn. Maar met mijn gedachten was ik volledig in Jonkershove!

Vandaag, 12/03, had ik terug morningshift. Vandaag stond ik bij de 'newborn', de pasgeboren baby's dus. Dit was echt leuk! Ik heb vooral geholpen bij de ochtendverzorging. Dit is nog wat onwennig, want ze wassen de kindjes niet 's morgens. En als ze hun luier verversen houden ze de baby's op een speciale manier vast en wassen hun poep dan onder de kraan. Dit zal nog even oefenen worden. Oefening baart kunst! Ik heb ook leuke feedback gekregen vandaag van de verpleegkunde: i think that you are a good student and a wonderfull girl! Altijd leuk om te horen

See you next time!
Inderdaad leuk om zo iets te horen! Het geeft je terug een opkikkertje!
MIjn weekend was ook druk bezet. zaterdagvoormiddag ben ik met de koersfiets gaan rijden en om 12u30 moest ik vertrekken naar Gent, naar mijn stage, 's avonds dan gaan eten voor mama haar verjaardag en gisteren de benefiet! Gisteren is alles goed verlopen hoor op de benefiet, we zijn tevreden! Kben dan gisterenavond nog vertrokken naar Gent, ik antzag het wel een beetje na zo een mooie dag.
hoi charline ik zie dat je een leuke zaterdagavond heb beleefd hier was het druk met de benefiet en ook heel goed weer maar alles is goed verlopen en ja ik weet dat je gedachten hier waren maar je avontuur dat jij nu beleefd kan niet iedereen meemaken dus geniet ervan !!!!! ook de groetjes van dany .
Het ziet er leuk en chic uit en wat een mooi compliment heb je gekregen een teken dat ze je heel erg apprecieren doe zo verder