Newsflash
Hallo!!
Hier ben ik terug met meer nieuws.
Maandag had ik een vrije dag, dus ideaal om wat slaap in te halen na mijn nachtshift. Het was 9u30 als ik opstond, mijn record denk ik.
Het eerste wat er op mijn agenda stond was naar de post rijden, want ik heb nog steeds het pakje niet ontvangen van het thuisfront.. Maar er was nog steeds niets toegekomen. Die meneer heeft mijn GSM-nummer opgeschreven, hij ging mij bellen als er iets was binnen gekomen. Maar hij zei dat ik woensdag nog eens kon terug komen.
Terug thuis heb ik gewerkt aan mijn stage opdracht. Want dit moet ook gedaan worden.
Rond 15u zijn we naar de winkel geweest om inkopen te doen voor de komende week. Het avondeten ging het volgende worden: kip met rijst en currysaus, overheerlijk! Voor de rest heeft er zich niet meer veel spectaculairs voorgedaan.
Dinsdag (20/03) had ik terug stage, de morningshift. Dus om 6u ging mijn wekker terug af. Toen ik mijn gordijn open deed was alles wit: het had dus terug gesneeuwd vannacht. Leuke lente hier! De afdeling pediatrie was van gisteren verhuisd naar een voorlopige afdeling omdat ze aan het verbouwen zijn. Dit was terug even wennen, want ik wist niets meer staan op de afdeling. Vandaag stond ik samen met een verpleegkundige in Keskola (de pasgeboren kindjes). Er lagen in totaal 4 kindjes. De verpleegkundige stelde dus voor als ik een kindje alleen wou verzorgen. Tuurlijk wou ik dit doen, wat een vraag! Alles is goed verlopen. De verpleegkundige heeft ook geboft met mij. Ze zei dat ik heel erg bedankt was om haar te helpen en dat er een goede 'chemie' is tussen ons om samen te werken. Ik ging er bijna van blozen, leuk om te horen zo'n dingen natuurlijk! Na mijn stage zijn we naar de fitness geweest, waar de andere erasmus studenten ook waren. Van 15u30 tot 18u zijn we daar geweest, genoeg getraind dus! Samen met de andere erasmus studenten heb ik dan nog gebadmintond, want Lowie was nog bezig in de fitness. Het was een leuke namiddag! Na het avondeten heb ik dan nog mijn feedback geschreven voor mijn stage en gekeken naar Brother Bear op mijn laptop.
Vandaag, woensdag 21/03, was ik terug thuis. Om 8u ben ik opgestaan omdat ik ging werken voor school vandaag. Dit heb ik dan ook gedaan, want er is altijd wel iets dat je kan doen voor school. Om 15u30 moest ik op skype zitten want oma en opa gingen bellen, spannend! En ja, 15u25 waren ze daar. We hebben gezellig zitten kletsen, ook al viel het internet af en toe uit. Ik ben net terug van de post, maar nog steeds geen pakje te bespeuren in de post. Maar ze heeft ook geen moeite gedaan om te kijken, ze had geen zin om te werken zeker vandaag.. Vanavond zal ik nog verder kijken naar Brother bear

Tot de volgende keer

Heyla,
Dat duurt nu toch echt lang he tegen dat het pakje ter plaatse is. Als ik jou was zou ik het al niet meer kunnen uithouden van nieuwsgierigheid :p!
Geniet nog van je vrije dag!
groetjes
xxx
Ik hou het ook niet meer uit!!
Morgen ga ik terug kijken ;)