Paasweekend!
Hallo!
Het paasweekend loopt ten einde, dus tijd voor een verhaaltje!
Zaterdagmorgen was het tijd om mijn kamer te poetsen. Dus in volle ornaat ben ik eraan begonnen en de klus was snel geklaard. Ik kon weer 'thuiskomen' in een propere kamer.
Na dit gedaan te hebben heb ik mij op de bachelorproef gestort, want ik wou echt dat het dit weekend af was. En dit is nog vlotter gegaan dan gedacht. Want tegen de middag was ik klaar met wat ik nog moest doen. Goed gewerkt, al zeg ik het zelf

Na het middageten heb ik nog wat werk gedaan voor mijn stage: feedback schrijven, uurroosters in orde maken, alle papieren invullen voor mijn volgende periode,... Ik wist dus wat te doen!
Om 15u had ik afgesproken met Ester (uit Italië) om te gaan lopen. Maar zij had de juiste schoenen niet om te lopen dus heeft ze mij vergezeld met de fiets. We hebben een mooie route genomen: de kleine paadjes in het bos. Echt mooi! Iets meer dan een uur later waren we terug thuis, een goede training met andere woorden! Maar natuurlijk hebben we ook veel zitten kletsen, normaal zeker?

Zondag was het Pasen. Joepie, Belgische paaseitjes eten!! Vandaag was ik niet van plan om veel te werken voor school, het is nu eenmaal een feestdag. Ik heb enkel nog wat verder gewerkt voor mjin stage, dit was dan ook het enigste. Mijn hersenen hebben toch nog wat gewerkt vandaag door het lezen van de Flair en het invullen van sudoku. Vanavond hadden Lowie, Ester en ik afgesproken om samen te eten. En we moesten elk iets klaarmaken. ESter ging het voorgerecht maken, Lowie het hoofdgerecht en ik het dessert. Het voorgerecht was overheerlijk, het was een typische Italiaanse pasta. Maar de naam ben ik toevallig vergeten.. Lowie had gezorgd voor vogelnestjes met puree en tomatensaus. Ik heb toch wat moeten helpen

Vandaag had ik ook geen stage, dus ik kon werken voor school. Dit heb ik dan ook gedaan! Om 9u ben ik opgestaan en rond 10u zat ik al achter mijn bureau. In Juni hebben wij nog een examen dus ik ben al volop bezig met het samenvatten. Na het middageten heb ik mij een uurtje op het balkon gezet. Waarschijnlijk grappig om te zien: helemaal ingeduffeld op een stoel op het balkon met mijn gezicht lekker in de zon de Flair aan het lezen. Maar ik heb er toch met volle teugen van genoten! Want nu is het niet meer mogelijk want het is WEERAL aan het sneeuwen!
Morgen start ik met een nieuwe stageperiode op polikliniek materniteit. Ben eens benieuwd! Dus volgende week meer nieuws.
De foto's kan je bewonderen in het album 'paasweekend'
Groetjes!
Het ziet er naar uit dat je je daar nog steeds amuseert he ;)!
Tuurlijk, wat had je gedacht ;)
Uw paasweekend is goed verlopen hier zijn de klokken geweest jij gaat lekkere italiaanse gerechten kunnen klaarmaken Charline doe zo verder